Over Kids Solutions

kinderprodukten-iconKids Solutions is begonnen in 2010, toen twee ouders een plek zochten op internet waar artikelen te koop waren die je ‘niet zo snel bij een ander ziet’. Ze misten een webshop die unieke artikelen in haar assortiment heeft. Kinder-Produkten.nl was geboren.

Kinder-Produkten.nl is in drie jaar uitgegroeid tot een webshop met een breed assortiment in verschillende categorie├źn. De afgelopen jaren is het een plek geworden op internet waar rustig afgestruind kan worden op zoek naar een leuk cadeautje voor iemand (of voor uzelf natuurlijk!).

Na een aantal jaar is een nieuwe winkel opgericht: Kindertuigje.nl. Deze winkel richt zich op de populaire kindertuigjes: veiligheidslijntjes voor kinderen die ervoor zorgen dat ze in drukke situaties niet zo snel weglopen. De tuigjes zorgen ervoor dat uw kindje veilig bij u blijft in bijvoorbeeld een winkelcentrum, drukke straat of festival.

tuttle-iconDe meest recente winkels zijn Knuffeldoekje-Online en tuttle.nl. Deze winkels richten zich op knuffel- speen en labeldoekjes. Waar Knuffeldoekje-Online.nl zich richt op exclusieve knuffeldoekjes van topmerken, richt tutlle.nl zich op handgemaakte knuffeltjes van uitstekende kwaliteit.