Onze winkels

In deze lijst ziet u een overzicht van onze online winkels in kinderspullen, kindertuigjes en knuffeldoekjes! Naast onze grote webshop Kinder-Produkten.nl hebben wij ook drie winkels met een specifieke categorie: Kindertuigje.nl, Knuffeldoekje-Online.nl en tuttle.nl.

Kinder-Produkten

Kinder-Produkten.nl is een webshop met leuke en handige artikelen voor de allerkleinsten! Een breed en uniek assortiment met de leukste kinderspulletjes treft u aan op onze grootste webshop.

Onder andere in het assortiment:

  • Harness Buddies: Kindertuigjes in vorm van lieve diertjes; raak nooit uw kindje kwijt in drukke situaties!
  • Chillipeeps: Deze multifunctionele speen zorgt ervoor dat u van elk flesje of pakje drinken een kinderflesje kan maken!
  • Auto– en buggyaccessoires: De handigste accessoirse voor onderweg met uw kindje vindt u op Kinder-Produkten.nl!
  • SOGGS: Het beste kraamcadeau van 2013, 2014 en 2015. Babysokjes in een eierdoos!
  • Knuffeldoekjes: Het breedste assortiment aan knuffeldoekjes van topkwaliteit op het internet!

Kindertuigje.nl

Kindertuigje.nl is de grootste online winkel in kindertuigjes. Kindertuigjes zijn veiligheidslijntjes die ervoor zorgen dat u uw kindje nooit meer kwijtraakt in drukke situaties! Vind op Kindertuigje.nl tientallen kindertuigjes in alle soorten en maten, voor alle situaties:

  • Polstuigjes: Kindertuigjes met aan beide uiteinden een verstelbaar lusje; het moderne handje-vasthouden met deze tuigjes voor aan de pols!
  • Looptuigjes: Voor de wat meer drukkere situaties zijn er tuigjes die uw kindje als harnasje kunnen dragen. U verliest uw kindje nooit meer uit het oog!
  • Rugzaktuigjes: Voor op vakantie of schoolreis zijn er de rugzaktuigjes met handige opbergruimte. In verschillende leuke vormen zoals een engel of olifantje!
  • Harness Buddies: Van het bekende merk Goldbug zijn er deze kindertuigjes in verschillende diertjes. Een aapje, giraf of een hondje? Voor ieder wat wils en uw kindje vindt het vast super leuk om het kindertuigje om te doen1

Knuffeldoekje-Online.nl

Knuffeldoekje-Online.nl is dé online specialist in exclusieve knuffeldoekjes! Het assortiment bestaat alleen uit topmerken die biologisch materiaal gebruiken, stevig in elkaar zitten en stuk voor stuk een uniek design hebben. Het assortiment is met veel zorg samengesteld en is naast exclusief ook zeer breed. Knuffeldoekje-Online.nl is officieel reseller van merken als Keptin, Les Déglingos en Franck&Fischer.

Daarnaast hebben we ook tips voor het gebruik van social media en internet marketing.